TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ
Bin yılları aşan kültür, toplumsal miras, hikaye ve derin tecrübenin eseri olan Türk Mutfağı' nın zengin ve eşsiz lezzetlerini dünyaya tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla, 21- 27 Mayıs tarihleri arasımnda kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri hünerlerini sergiledi.
Rezzan Köse ve Ali Haydar Kocakahya gözetiminde 9. sınıf Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerimiz, bulgurlu yaprak sarma ve sütlaç yaparak uygulama otelindeki konuklarımıza ikram ettiler.
Geleceğin büyük aşçıları olmaya aday olan öğrencilerimiz yaptıkları bu etkinlikle konukların takdirini topladılar.
Beğen |
5 kişi beğendi